Blog

Search This Blog

Loading...

Tuesday, 23 December 2014



REBRANDING produk kabel aux Proton Satria Neo, Persona dan Gen2

Saya telah upgrade kabel aux untuk Proton ini dengan menggunakan produk jenama BELKIN, jenama yang terkenal dengan produk-produk audio terutamanya di kalangan Apple user.


APA KELEBIHAN KABEL AUX BELKIN BERBANDING VERSI LAMA?

1. Stereo dan Bass yang lebih sedap. Berbanding yang lama, bunyinya "mendap", tak "memantul" dan stereo yang lemah

2. Volume tidak perlu dikuatkan sehingga 20 ke atas (untuk iPhone, iPod dan iPad). Volume 10 dah kuat dah.

3. Lebih panjang iaitu 1.5m berbanding yang lama (0.8m sahaja). Bagi anda yang meletakkan phoneholder selari dengan mata semasa memandu, kabel aux versi lama sangat pendek dan tak sampai nak cucuk dengan phone. Bagi kabel aux BELKIN, tiada masalah untuk itu.

4. Kepala jack BELKIN diperbuat daripada steel dan ada tulisan BELKIN. Lebih nampak kemas, padat dan profesional.

SERIUS PUAS HATI!



Harga RM50
POSLAJU RM5 (Semenanjung)
POSLAJU RM10 (Sabah dan Sarawak)

Terdapat 3 warna: HITAM, PUTIH (limited), MERAH (limited)


PROMOSI
Untuk 10 pelanggan terawal, T Shirt Harimau Malaya Special Edition akan diberikan secara PERCUMA. Sila berikan saiz t shirt anda.
Kepada sesiapa yang berminat, boleh hubungi nombor di bawah untuk tempahan:

0193804268 (Call/SMS/Whatsapp)
Azwan Ismail (aswanism)

 

  1   Mainkan lagu kegemaran, menonton filem atau video dan mendengarnya melalui sistem stereo kereta. Bagi kaki karaoke tu boleh la try test suara dalam kereta tu hehehe.. Nak dengar ayat-ayat suci Al Quran atau ceramah-ceramah agama atau motivasi adalah sangat mudah..

>>>Tak perlu lagi burn CD banyak-banyak. Kena beli CD lagi, nak simpan dalam kereta lagi..rumit..

  2   Kesemua alat yang mempunyai port jack 3.5mm boleh menggunakan kabel ni. Seperti contoh Smartphone, handphone biasa, MP3 player atau iPod, tablet, phablet dan bermacam-macam lagi.

  3   Yang paling menarik sekali, anda boleh bercakap secara handsfree jika anda menerima panggilan semasa memandu. Selamat dari kemalangan dan selamat duit anda dari disaman

Monday, 22 September 2014


Powerbank Pineng memang sudah terkenal dengan kePOWERan cas dan discaj kuasa elektrik dengan begitu efisyen sekali. Berkualiti tinggi dan mempunyai finishing yang halus menjadikan powerbank ini satu alat yang wajib dimiliki oleh mereka yang inginkan "PEACE OF MIND" ketenangan fikiran daripada masalah terputus kuasa bateri.

Wednesday, 17 September 2014




Kabel AUX Untuk Kereta Proton Satria Neo, Persona dan Gen2




*New Improved Sound*

Setelah beberapa eksperimentasi, stok terbaru telah dienhance dengan bunyi bass yang lebih baik dan stereo yang lebih jelas. Kualitinya jauh berbeza berbanding dengan version lama. 
SERIUS PUAS HATI!


Friday, 11 July 2014


Pagar keselamatan bayi ni kami nak letgo murah. Tak pernah pakai sebab saiznya tak muat dengan ruang tangga dan dapur rumah kami.

Thursday, 10 July 2014


Rak TV masih berada dalam keadaan cantik seperti baru untuk diletgo. Rujuk deskripsi di bawah untuk maklumat lanjut:

Rak buku ni ada 9 bahagian yang mempunyai saiz yang sama. Lihat deskripsi di bawah untuk maklumat lanjut:

Tikar baby ni sangat lembut dan sesuai jadi tempat berguling-guling si kecil. Lihat deskripsi di bawah untuk maklumat lanjut:
Meja study dan kerusi nak diletgo cepat-cepat. Asalnya meja dibeli asing dengan kerusi. Kami jual pakej kedua-duanya sekali pada harga menarik:




Food Steamer Elba untuk diletgo murah-murah. Sila lihat deskripsi seterusnya di bawah:

Tuesday, 8 July 2014




iRing merupakan sebuah inovasi terkini yang bakal menjadi satu lagi aksesori wajib bagi telefon pintar anda. Direka khas oleh Joshua Jang yang berasal dari Korea Selatan dan rekaan ini telah mula menjadi viral di kalangan pengguna-pengguna telefon pintar.
Mainan kanak-kanak yang masih dalam keadaan baik dan cantik untuk diletgo. Sesuai untuk kanak-kanak berusia setahun dan ke atas. Lihat info di bawah untuk maklumat lanjut: