Search This Blog

Tuesday, 23 December 2014

BELKIN Aux Cable Untuk Proton Satria Neo, Persona dan Gen2



REBRANDING produk kabel aux Proton Satria Neo, Persona dan Gen2

Saya telah upgrade kabel aux untuk Proton ini dengan menggunakan produk jenama BELKIN, jenama yang terkenal dengan produk-produk audio terutamanya di kalangan Apple user.


APA KELEBIHAN KABEL AUX BELKIN BERBANDING VERSI LAMA?

1. Stereo dan Bass yang lebih sedap. Berbanding yang lama, bunyinya "mendap", tak "memantul" dan stereo yang lemah

2. Volume tidak perlu dikuatkan sehingga 20 ke atas (untuk iPhone, iPod dan iPad). Volume 10 dah kuat dah.

3. Lebih panjang iaitu 1.5m berbanding yang lama (0.8m sahaja). Bagi anda yang meletakkan phoneholder selari dengan mata semasa memandu, kabel aux versi lama sangat pendek dan tak sampai nak cucuk dengan phone. Bagi kabel aux BELKIN, tiada masalah untuk itu.

4. Kepala jack BELKIN diperbuat daripada steel dan ada tulisan BELKIN. Lebih nampak kemas, padat dan profesional.

SERIUS PUAS HATI!



Harga RM50
POSLAJU RM5 (Semenanjung)
POSLAJU RM10 (Sabah dan Sarawak)

Terdapat 3 warna: HITAM, PUTIH (limited), MERAH (limited)


PROMOSI
Untuk 10 pelanggan terawal, T Shirt Harimau Malaya Special Edition akan diberikan secara PERCUMA. Sila berikan saiz t shirt anda.
Kepada sesiapa yang berminat, boleh hubungi nombor di bawah untuk tempahan:

0193804268 (Call/SMS/Whatsapp)
Azwan Ismail (aswanism)

 

  1   Mainkan lagu kegemaran, menonton filem atau video dan mendengarnya melalui sistem stereo kereta. Bagi kaki karaoke tu boleh la try test suara dalam kereta tu hehehe.. Nak dengar ayat-ayat suci Al Quran atau ceramah-ceramah agama atau motivasi adalah sangat mudah..

>>>Tak perlu lagi burn CD banyak-banyak. Kena beli CD lagi, nak simpan dalam kereta lagi..rumit..

  2   Kesemua alat yang mempunyai port jack 3.5mm boleh menggunakan kabel ni. Seperti contoh Smartphone, handphone biasa, MP3 player atau iPod, tablet, phablet dan bermacam-macam lagi.

  3   Yang paling menarik sekali, anda boleh bercakap secara handsfree jika anda menerima panggilan semasa memandu. Selamat dari kemalangan dan selamat duit anda dari disaman

4 comments: